Udvalgte behandlinger

Vandmassage

Her får du helkropsmassage, som udføres i et professionelt badekar, hvor en kroppen er dækket med varmt vand, der masseres med en vandstråle op til 5 bar. Massagen består af en kraftig vandståle, der stimulere kroppen, massagen leveres fra specielle dysser, der løsner muskler og spændinger i kroppen. Stimulation af kroppen, der hurtig og effektiv giver vægttab, ved at stimulere fedtdepoter og derved kropsfedt, cellulite og genoprette den korrekte balance i vævene. Håndholdt undervandsbruser stimulerer nedbryder fedtdepot og forbedrer hud og muskler. Toksiner fjernes fra kroppen, døde hudceller forsvinder. Forbrændingen øges i mave-tarmregionen. Forbedrer kroppens generelle tilstand, øger bevægelsen i trætte led og muskler. Afslapning opnåes, stress og kronisk træthedssymtomer stimuleres positivt. Eliminerer hævelse og irritationer i benene. Forbedrer dit humør og selvtillid, prøv det og bliv mere tilfreds med dig selv.

Trykbehandling

Her får du en behandling som kan afhjælpe udfordringer med vand i benene, hævelser i benene, ømme muskler, forebyggelse af blodpropper og åreknuder. Du iføres specielle bukser og eller mavebælte afhængig af årsagen. Disse fyldes med lufttryk, behandlingen foregår via trykket i bukser eller bælte, som styres via et computerprogram.

Spray Tan

Din hud skal forberedes, døde hudseller skal fjernes, før du kommer til spray tan. Det forlænger holdbarheden og forhindre pletter på huden. Brug en god scrub uden olie og undlad bodylotion eller parfume inden du ankommer. Spray tan fortsætter med at forbedre sig, i op til to timer efter behandlingen, så kom i løst sigende tøj, afsmitning på tøj kan forekomme. Vent med at tage bade i 6-8 timer efter behandlingen. Vores spray tan er naturligvis fri for parabener og 100% organisk og ikke skadeligt for miljøet.

BB Glow

Trylleri med din hud. Mørke rander under øjnene reduceres, rynker udglattes, spor af pigmentpletter, couperose og fregner fjernes. Ansigtet efterlades fugtig, skinnede og glat.

Aftagning af gele eller akrylnegle

45 min

Aftagning af gellak

15 min

Tai fodmassage

30 min

Hygiejnisk manicure-

manicure uden lak eller med klar lak. Her får du ordnet negle og neglebond med maskine. Neglene files og poleres med en neglefil.  Afsluttes manicuren med håndmassage.

Manicure med gellak

her får du ordnet negle neglebond med maskine. Neglene files og poleres med en neglefil + gellak. (inklusiv aftagning af gammel gellak hvis den er lavet hos os). Afsluttes manicuren med håndmassage.

Hygiejnisk pedicure

pedicure uden lak eller med klar lak. Her får du ordnet negle og neglebond på tærne med maskine. Neglene files og poleres med en neglefil.  Afsluttes pedicuren med fodmassage.

Pedicure med gellak

her får du ordnet hele foden, hæle, negle og neglebånd på tærne med maskine. Neglene files og poleres med en neglefil+gellak. (nklusiv aftagning af gammel gellak hvis den er lavet hos os.) Afsluttes pedicuren med fodmassage.

Pedicure med fransk gellak

Her får du ordnet hele foden, hæle, negle og neglebånd på tærne med maskine. Neglene files og poleres med en neglefil+fransk gellak. (nklusiv aftagning af gammel gellak hvis den er lavet hos os.) Afsluttes pedicuren med fodmassage.

SPA pedicure

Her får du luksus spa-pedicure med skrub, maske, parafin og håndmassage uden lak.

Gele negle

Her får du negleforlængelse med gel og lellak på.

Reparation af gele negle

Her får du reparation ag gele negle + manicure+ gellak på.

Sugaring

Her får du fjerne uønsket hårvækst, med sukkerpasta, på hele kroppen.

Behandlingen tilbydes til både kvinder og mænd.

Beauty by Kiis CPH ApS

Adresse

Amagerfælledvej 40A

2300 København S

 

Åbningstid

Mandag - Fredag

08:00 - 20:00

Lørdag

08:00 - 18:00

Søndag

10:00 - 16:00
Kontakt

Tlf. 27 29 35 01

beautybykiis@gmail.com

Copyright © 2024 Beauty bu Kiis - Design by 2Bdesign.